Eriksgårdens Fjällhotell & restaurang Eriks Kök & Bar tar vi Covid 19 på allvar. Detta gör vi för att förhindra smittspridning:
- Vi arbetar aktivt med att förhindra att trängsel uppstår genom att:
- begränsa antalet bokningar (antal bokade rum)
- begränsa antalet gäster som vistas samtidigt på en plats
- uppmana gäster att hålla avstånd mellan varandra.
- Restaurang Eriks kök & Bar har möblerats om för att ha mer plats mellan borden. Vi uppfyller aktuella föreskrifter gällande avstånd.
- Vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande våra rutiner utifrån dessa för att göra vår del i att begränsa smittspridningen.
- Vi har infört extra hand-spritstationer på allmänna utrymmen i hotellet och hälsar inte i hand.
- Vi erbjuder frukostservering som frukost påse för de som önskar.
- Vi begränsar antalet gäster som vistas samtidigt på spa och i andra lokaler.
- Besökare får endast äta och dricka sittandes vid ett bord eller ta med maten för avhämtning.
- Vi uppmanar gäster att hålla avstånd mellan varandra.
- Kökspersonal följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.
- Vårt städteam är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag.
- All personal vidtar extra god handhygien och vi uppmuntrar även gästerna till detsamma.