+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
Boka nu
Navigation
Boka nu

Lediga tjänster

Eriksgårdens Fjällhotell är ett mysigt, modernt och fräscht hotell i fjällstil mitt i Funäsdalen. Det viktigaste för att få våra gäster att känna sig hemma men ändå bortskämda är personalen. Det är också personalen som är en stor del i att hotellet har så många återkommande gäster. På den här sidan finns hotellets lediga tjänster - kanske något som passar just Dig?

Två servitriser/servitörer med barkunskap till vår kvällsrestaurang.

Eriksgårdens Fjällhotell i Funäsdalen söker två servitriser/servitörer med barkunskap till kvällsrestaurangen. Anställningen är från december till april med möjlighet till året runt anställning.

Hotellet har två restauranger.
En för hotellgäster med halvpension och en a´ la carte restaurang. Båda restauranger är öppen alla kvällar i veckan. Varje lördag har vi även någon form av livemusik/Dj.

Älskar du precis som vi service och bemötande i världsklass? Då är Eriksgårdens Fjällhotell arbetsplatsen för dig!

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha jobbat inom servering/bar tidigare, vara en lagspelare som tar eget ansvar. Du är duktig på kombinationen mat och dryck. Du jobbar alltid för att göra våra gästers upplevelse oförglömlig. Det en självklarhet att hjälpas åt för att skapa en minnesvärd middag och vistelse för gästerna.

Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat. Sommelierutbildning är meriterande .

Vi kan ordna boende. Intervjuer sker löpande.

Vid frågor eller ansökan, vänligen maila: hugo@eriksgarden.se

Hoppas vi ses!

apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up