+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
Boka nu
Navigation
Boka nu

Mat & dryck

I Hotellets restauranger serveras endast det bästa. Vällagade lokala produkter av hotellets hängivna kockar utlovar smakupplevelser.

Det familjära hotellet har två restauranger som erbjuder förstklassig mat och dryck i svenska fjällen. Förrutom hotellrestaurange finns i anslutning till hotellet även Eriks Kök & Bar - Á la carte Restaurang och cocktailbar.

Eriks Kök & Bar

Hotellrestaurang

Njut av både mat och utsikt.

I hotellets restaurang med utsikt över Funäsdalen och Funäsdalssjön börjar varje dag med en rejäl frukostbuffé.

Frukosttider: 07.00 – 10.00

Har du bokat din vistelse med halvpension får du den förbestämda två-rättersmiddagen serverad här.

hotell-matsal

Frukost i Funäsdalen

Den fantastiska frukostbuffén som erbjuds gäster på Eriksgårdens Fjällhotell är även öppen för frukosthungriga utifrån. Många bybor och stugägare har redan sett möjligheten att börja dagen med en rejäl frukostbuffé.

Frukosttider: 07.00 – 10.00Pris: Vuxen 135 kr, barn 85 kr (under 12 år)

Hotellfrukost

Á la carte restaurang

Njut av god mat!

Eriks kök & Bar är en restaurang för alla, lokalproducerat med bra naturliga råvaror gör maträtter vi är stolta över att servera.

Restaurangen är stor, luftig och mysig som inger en gedigen fjällkänsla, vi har skapat en restaurang vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel. Mycket välkommen.

Endast bordsbokningar, ej drop in: 0684-21006 eller läs mer nedan.

Eriks Kök & Bar

Cocktail bar

Fjällkänsla och passion står i focus på Eriks Kök & Bar, som erbjuder en mysig och trevlig atmosfär. Oavsett om du vill ta en öl efter en dag på fjället eller en drink före maten i någon av restaurangerna.

I baren finns ett biljardbord och shuffleboard där du kan utmana dina vänner och njuta av en kall öl. Här finns godsaker från barmenyn eller andra tilltugg och alkoholfria alternativ.

Eriks Kök & Bar
apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up