+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
SvenskaEnglishDeutsch
Boka nu
Navigation
Boka nu

Fest & Event
i Funäsdalen

Bröllop, konferens eller högtidsdagar - på Eriksgårdens Fjällhotell arrangerar vi det Ni önskar.
Vi erbjuder fantastisk mat, erfarenhet av att arrangera olika event samt hög service.

Vad vill du få ut av din konferens i fjällen?

Givande dagar med problemlösningar, sammanhållning och utveckling? Eller kanske avkoppling, god mat och fantastisk natur?

Antagligen både och! Du bestämmer om det är standardpaketet ni vill ha just den här konferensen eller om ni vill ha ett skräddarsytt arrangemang. Du kan få allt ifrån en reseledare med på bussen, heliskiing, hundspann, teambuilding eller skidlektioner.

Berätta för oss vad just du vill hur din konferens skall vara så skall vi på Eriksgårdens Fjällhotell göra vårt allra bästa för att det ska bli en oslagbar upplevelse.

hotellrestaurang

Bröllop i en fantastisk inramning i storslagen fjällmiljö

Bröllop och fest i vacker fjällmiljö är en dröm för många, på Eriksgårdens Fjällhotell hjälper vi till att förverkliga den drömmen. Vackra bröllop, den stora födelsedagsfesten, dop/namngivning eller annan speciell tillställning, vi är det perfekta valet. Hotell & logi centralt i Funäsdalen.

Oavsett årstid kan vi erbjuda Er en fantastisk inramning i storslagen fjällmiljö för er stora dag. Det mysiga hotellet, maten och era gäster skapar tillsammans ett minne för livet. Möjligheter till aktiviteter under alla årstider gör hotellet perfekt för bröllop i dagarna tre.

Vi skräddarsyr ert bröllop efter önskemål och budget utan att tumma på kvalitet eller romantik, vi ordnar det mesta för både stora och små sällskap.

Fest & Event

På hotellet centralt i Funäsdalen / Funäsfjällen finns den perfekta inramningen och oavsett storlek på grupp arrangeras tillsammans med Er den bästa festen. Genom åren har vi arrangerat bröllop, modevisningar, releaser, banketter födelsedagsfester och vernissage. Alltid med största omsorg och hög klass.

Det finns många ytor och lokaler att tillgå och det går att boka hela hotellet för den som önskar. Hotellrestaurangen, den vackra lobbyn, spa-avdelningen, konferenslokaler, À la carte Restaurangen med sportbar och nattklubb. Som sagt, möjligheterna är närmast oändliga.

konferens

Skräddarsydda konferenspaket efter önskemål

Konferera i kreativ och harmonisk fjällmiljö som bjuder in till t.ex. promenader, skidturer, golfrundor och skoteråkning beroende på årstid. Förutom traditionell konferenslokal finns tillgång till Eriksgårdens Fjällhotells magnifika spa-avdelning.

Komforten i de fina hotellrummen och den goda maten garanterar att er vistelse blir lyckad. Vi skräddarsyr era konferenspaket efter önskemål och hjälper gärna till med runtomkring-aktiviteter.

Konferens, logi och hotell mitt i Funäsdalen.

apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up