+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
SvenskaEnglishDeutsch
Boka nu
Navigation
Boka nu

Spahotell i Funäsdalen

250 kvadratmeter spa-avdelning med simbassäng, bubbelpool, bastu, ångbastu, IR-bastu och massage. Välkommen till ett spa-hotell fjällen!

Hotellets spa-avdelning erbjuder en avslappnad miljö för hela familjen

På Eriksgårdens Fjällhotell finns Funäsdalens finaste och största spa-avdelning. Här finns en mindre pool, bubbelpool men även traditionell bastu, ångbastu eller IR-bastu, samt ett behandlingsrum för massage och behandlingar. Njut i en vilstol i varm och lugn miljö, perfekt efter en dag ute på fjället.

 

  • Pris för externa gäster 180.- inkl handduk
  • Barn upp till 12 år betalar 90.-
  • Barn är välkomna fram till 18.00, därefter är spat för gäster över 12 år.
eriksgarden_spa3

Unna dig en lugn & avslappnande stund i Spa-avdelningen

Efter en lång dag på fjället är det skönt att sjunka ner i bubbelpoolens varma vatten eller koppla av och svettas i bastun. Simma några längder i poolen eller bara vila dig i en liggstol.

Bastu på Eriksgården Fjällhotell

Njut av flera sorters bastubad. Mjuka upp lederna efter en dag på fjället i ångbastun eller den infraröda bastun som verkar på djupet. I varje omklädningsrum finns dessutom en traditionell bastu.

eriksgarden_spa2
eriksgarden_spa1

Sittgrupper att umgås i

Unna Er lyxen av att få njuta av en skön & avkopplande stund tillsammans på Eriksgårdens Fjällhotells rymliga spa-avdelning. Dryck och tilltugg anpassad att ta med sig till Spa-avdelningen finns i receptionen för att åtnjutas i avslappnad miljö.


 

 
apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up