+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
Boka nu
Navigation
Boka nu

Spahotell i Funäsdalen

250 kvadratmeter spa-avdelning med simbassäng, bubbelpool, bastu, ångbastu, IR-bastu och massage. Välkommen till ett spa-hotell fjällen!

Hotellets spa-avdelning erbjuder en avslappnad miljö för hela familjen

På Eriksgårdens Fjällhotell finns Funäsdalens finaste och största spa-avdelning. Här finns en mindre pool, bubbelpool men även traditionell bastu, ångbastu eller IR-bastu, samt ett behandlingsrum för massage och behandlingar. Njut i en vilstol i varm och lugn miljö, perfekt efter en dag ute på fjället. 

SPA-avdelningen ingår för våra hotellgäster. Externa gäster är välkomna att besöka vår SPA avdelning, se prislista nedan. Barn upp till 12 badar endast med betalade målsman. Då SPA-avdelningen i första hand är till för hotellets gäster måste alla besökare utifrån förboka, det är för allas trivsel och för att motverka trängsel.

Öppet dagligen 12.00-20.00 - externa gäster förbokar på tel. 0684-210 06

  • Pris för externa gäster 250 kr. inkl handduk.
  • Barn upp till 12 år betalar 125 kr. när utomhuspoolerna är öppna. Endast med målsman.
  • Barn är välkomna fram till 18.00, därefter är spat för gäster över 12 år.
Spa-avdelning

Unna dig en lugn & avslappnande stund i Spa-avdelningen

Efter en lång dag på fjället är det skönt att sjunka ner i bubbelpoolens varma vatten eller koppla av och svettas i bastun. Simma några längder i poolen eller bara vila dig i en liggstol.

Utomhusspa

Sjunk ner och njut av de nästan 40-gradiga vattnet under bar himmel. Blicka ut över Funäsdalen och Funäsdalssjön i rogivande miljö. Utomhuspoolen är öppen varje dag från kl. 14.00 till 20.00.

På vintern kan utomhuspoolen kan vara stängd vid för kalla utomhustemperaturer då det blir svårt att hålla värmen i vattnet.

Kallbad

Att ta ett kallbad gör verkligen under för både kropp och hjärna. Växelvis varmt och kallt badande är vitaliserande och uppfriskande för kropp och psyke. Kylan hjälper dessutom kroppen att öka blodcirkulationen. Kallbadet är öppen samma tider som övriga spa-avdelningen.

Bastu på Eriksgården Fjällhotell

Njut av flera sorters bastubad. Mjuka upp lederna efter en dag på fjället i ångbastun eller den infraröda bastun som verkar på djupet. I varje omklädningsrum finns dessutom en traditionell bastu.

eriksgarden_spa2
eriksgarden_spa1

Sittgrupper att umgås i

Unna Er lyxen av att få njuta av en skön & avkopplande stund tillsammans på Eriksgårdens Fjällhotells rymliga spa-avdelning. Dryck och tilltugg anpassad att ta med sig till Spa-avdelningen finns i receptionen för att åtnjutas i avslappnad miljö.

Massage

Njut av en härlig och avslappnande massage i anslutning till spa-avdelningen. Massör Monika Landauf använder sig av en fusion av terapeutisk massagebehandling och återhämtning. 

Massage bokar du enkelt online här -> Massage - Bokadirekt
Priser hittar du på massörens egna bokningssida.

Massage i Funäsdalen
apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up