+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
SvenskaEnglishDeutschFrançais
Navigation
Boka nu

Spa i Funäsdalen

250 kvadratmeter spa-avdelning med simbassäng, bubbelpool, bastu, ångbastu, IR-bastu och massage. Välkommen in till hotellet mitt i Funäsdalen!

Hotellets spa-avdelning erbjuder en avslappnad miljö för hela familjen

På Eriksgårdens Fjällhotell finns Funäsdalens finaste och största spa-avdelning. Här finns en mindre pool, bubbelpool men även traditionell bastu, ångbastu eller IR-bastu, samt ett behandlingsrum för massage och behandlingar. Njut i en vilstol i varm och lugn miljö, perfekt efter en dag ute på fjället.

Öppet dagligen 15.00-20.00 Vid dåligt väder öppnar vi kl 12.00

  • Pris för externa gäster 180.- inkl handduk
  • Barn upp till 12 år betalar 90.-
  • Barn är välkomna fram till 18.00, därefter är spat för gäster över 12 år.
eriksgarden_spa3

Unna dig en lugn & avslappnande stund i Spa-avdelningen

Efter en lång dag på fjället är det skönt att sjunka ner i bubbelpoolens varma vatten eller koppla av och svettas i bastun. Simma några längder i poolen eller bara vila dig i en liggstol.

Bastu på Eriksgården Fjällhotell

Njut av flera sorters bastubad. Mjuka upp lederna efter en dag på fjället i ångbastun eller den infraröda bastun som verkar på djupet. I varje omklädningsrum finns dessutom en traditionell bastu.

eriksgarden_spa2
eriksgarden_spa1

Sittgrupper att umgås i

Unna Er lyxen av att få njuta av en skön & avkopplande stund tillsammans på Eriksgårdens Fjällhotells rymliga spa-avdelning. Dryck och tilltugg anpassad att ta med sig till Spa-avdelningen finns i receptionen för att åtnjutas i avslappnad miljö.

Massage på hotellet

Boka genom att kontakta: Sara Wallgren 
(Diplomerad Idrottsmassageterapeut
, regndroppsbehandling och spraytan-stylist. Håller på att utbilda mig till naturkosmetisk hudvård- och spaterapeut)

Betalning sker med swish eller kontanter. Vid avbokning måste detta ske 24h innan bokad tid, annars debiteras halva kostnaden.

0702-640 977 | sara@optinet.se

 

Klassisk massage

Klassisk massage halvkropp

En djupgående massage som löser upp spänningar i ryggen samt ger en skön avslappning.


Klassisk massage helkropp

En djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen samt ger en skön avslappning. Med tillval att fokusera på ytterligare ett område, som du och terapeuten väljer. 


Sportmassage

Sportmassage halvkropp 

Intensiv massage som fokuserar på det område där det finns spänningar. Perfekt för dig med värk och stela muskler i ryggpartierna. En massageolja som ger lindring åt trötta och överarbetade muskler efter träning används. 


Sportmassage helkropp

Intensiv massage som fokuserar på det område där det finns spänningar. Perfekt för dig med värk och stela muskler. Stretching och töjning av muskler kan förekomma under behandlingen ifall det skulle behövas.

Med tillval att fokusera på ytterligare ett område, som du och terapeuten väljer. En massageolja som ger lindring åt trötta och överarbetade muskler efter träning används.


Övriga behandlingar

Bindvävsmassage halvkropp 

En behandlingsmetod som avser att lösa upp förtätad bindväv och därmed öka blodcirkulationen. I denna massage används ingen olja. Detta kombineras på slutet med en djup klassisk massage.

Regndroppsbehandling 

En behandling framtagen för ryggvärk, som även passar dig som vill komma ner i varv. Olika eteriska oljor droppas längs ryggraden, som därefter masseras in med en avslappnande massage.

Att tänka på efter behandling. För att de eteriska oljorna ska kunna verka på djupet, rekommenderas det att duscha tidigast 12h efter behandlingen. 

Spraytan 

Bli gyllenbrun på endast 15 minuter. Skonsamt sätt att bli brun, utan solariets negativa effekter.

Att tänka på innan behandling. Skrubbning av hela kroppen sker innan behandlingen. Eventuell rakning/vaxning av benen sker dagen innan, som smörjs rikligt med lotion. Undvik att använda tvål, oljebaserade och fuktgivande produkter såsom lotion och smink timmarna innan behandling, då du kan få ett ojämnt resultat. Kom till behandlingen osminkad och med mörka löst sittande kläder.

Att tänka på efter behandling. Färgen håller ca 10 dagar med full efekt, men beror på hur bra du tar hand om färgen. Raka inte benen mer än vad som behövs, då detta i stor mängd tar bort färgen snabbare.

Smörj in kroppen rikligt med bodylotion efter varje dusch, då detta skyddar och bevarar färgen längre. Du kan ducsha redan efter 2-4 timmar efter en spraytan, men det rekomenderas att göra detta efter ca 12h då färgen verkar och blir brunare med tiden. 


apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up