+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
Boka nu
Navigation
Boka nu

Hotell i Funäsdalen
med det lilla extra

Eriksgårdens Fjällhotell erbjuder det där lilla extra och närheten till aktiviteter i Funäsfjällen gör din fjällvistelse till en oförglömlig upplevelse. Restauranger, fina rum och hemtrevliga sällskapsrum gör det enkelt att slappna av och njuta av ledigheten. Eriksgårdens Fjällhotell är ett av svenska fjällens trevligaste och mysigaste hotell med personlig och hög service.

Lobbybar & Lounge

Luta dig tillbaka & njut en stund.

Hotellets lobbybar och lounge är en bekväm och rogivande plats. Njut av en god kopp kaffe, ett glas vin eller något annat från dryckesmenyn, här finns något för alla.

I loungen kan du koppla av med en bra bok, umgås eller bara njuta av den sprakande brasan efter en dag på fjället.

Spa-avdelning

250 kvadratmeter spa-avdelning med en inomhuspool och en bubbelpool. Det finns även traditionell bastu, ångbastu eller IR-bastu, samt ett behandlingsrum för massage och behandlingar. Njut i en vilstol i varm och lugn miljö, perfekt efter en dag ute på fjället.

Öppet dagligen 12.00-20.00

spa-avdelning på Eriksgårdens fjällhotell

Konferens

Du bestämmer vad du vill få ut av din konferens.

Givande dagar med problemlösningar, sammanhållning och utveckling? Eller kanske avkoppling, god mat och fantastisk natur?

Antagligen både och! Du bestämmer om det är standardpaketet ni vill ha just den här konferensen eller om ni vill ha ett skräddarsytt arrangemang. Du kan få allt ifrån en reseledare med på bussen, heliskiing, hundspann, teambuilding eller skidlektioner. Berätta för oss vad just du vill hur din konferens skall vara så skall vi på Eriksgårdens Fjällhotell göra vårt allra bästa för att det ska bli en oslagbar upplevelse.

apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up