+46(0)68421006
info@eriksgarden.se
SvenskaEnglishDeutsch
Boka nu
Navigation
Boka nu

Hotell i Funäsdalen
med det lilla extra

Eriksgårdens Fjällhotell erbjuder det där lilla extra och närheten till aktiviteter i Funäsfjällen gör din fjällvistelse till en oförglömlig upplevelse. Restauranger, fina rum och hemtrevliga sällskapsrum gör det enkelt att slappna av och njuta av ledigheten. Eriksgårdens Fjällhotell är ett av svenska fjällens trevligaste och mysigaste hotell med personlig och hög service.

Mat & dryck

I Hotellets restauranger serveras endast det bästa. Vällagade lokala produkter av hotellets hängivna kockar utlovar smakupplevelser. 

Det familjära hotellet har två restauranger som erbjuder förstklassig mat och dryck i svenska fjällen. Förrutom hotellrestaurange finns i anslutning till hotellet även Eriks Kök & Bar - Á la carte Restaurang och sportbar.

mat-och-dryck

Hotellrestaurang

Njut av både mat och utsikt.

I hotellets restaurang med utsikt över Funäsdalen och Funäsdalssjön börjar varje dag med en rejäl frukostbuffé.

Frukosttider: 07.00 – 10.00

Har du bokat din vistelse med halvpension får du den förbestämda två-rättersmiddagen serverad här.

lobby-bar

Lobbybar & Lounge

Luta dig tillbaka & njut en stund.

Hotellets lobbybar och lounge är en bekväm och rogivande plats. Njut av en god kopp kaffe, ett glas vin eller något annat från dryckesmenyn, här finns något för alla.

I loungen kan du koppla av med en bra bok, umgås eller bara njuta av den sprakande brasan efter en dag på fjället.

lobby-bar

Spa-avdelning

250 kvadratmeter spa-avdelning med en inomhuspool och en bubbelpool. Det finns även traditionell bastu, ångbastu eller IR-bastu, samt ett behandlingsrum för massage och behandlingar. Njut i en vilstol i varm och lugn miljö, perfekt efter en dag ute på fjället.

Öppet dagligen 12.00-20.00

hotell-matsal

Frukost i Funäsdalen

Den fantastiska frukostbuffén som erbjuds gäster på Eriksgårdens Fjällhotell är även öppen för frukosthungriga utifrån. Många bybor och stugägare har redan sett möjligheten att börja dagen med en rejäl frukostbuffé.

Frukosttider: 07.00 – 10.00
Pris: Vuxen 135 kr, barn 85 kr (under 12 år)

a la carte

Á la carte restaurang

Njut av god mat!

Eriks kök & Bar är en restaurang för alla, lokalproducerat med bra naturliga råvaror gör maträtter vi är stolta över att servera.

Restaurangen är stor, luftig och mysig som inger en gedigen fjällkänsla, vi har skapat en restaurang vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel. Mycket välkommen.

Boka bord: 0684-21006
Eriks Kök & Bar (extern länk)

Sportbar

Sportbar

Här visas alltid sport på tv.

I baren finns ett biljardbord där du kan utmana dina vänner och njuta av en kall öl. Eriks Kök & Bar är utrustad med 4 stora tv-apparater där det alltid visas sport.

Eriks kök & bar erbjuder en trevlig miljö där du kan koppla av med tilltugg från barmenyn eller med ett par kalla öl tillsammans med vänner och familj. Sätt dig i vår sportbar, njut av en god match eller kom bara för maten från Á la carte restaurangen – vi har massor av goda rätter att välja från, drick något gott och ha det trevligt.

nattklubb

Konferens

Du bestämmer vad du vill få ut av din konferens.

Givande dagar med problemlösningar, sammanhållning och utveckling? Eller kanske avkoppling, god mat och fantastisk natur?

Antagligen både och! Du bestämmer om det är standardpaketet ni vill ha just den här konferensen eller om ni vill ha ett skräddarsytt arrangemang. Du kan få allt ifrån en reseledare med på bussen, heliskiing, hundspann, teambuilding eller skidlektioner. Berätta för oss vad just du vill hur din konferens skall vara så skall vi på Eriksgårdens Fjällhotell göra vårt allra bästa för att det ska bli en oslagbar upplevelse.

apartmentsuninboxphone-handsetmap-markersmartphonediamondthumbs-up